Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭康業
Cheng Kang-Yeh  ♂





 
Filmography (1964-2016)
 
  副導演 (1 film)
    蛇形醉步 (1980)    
  演員 (79 films)
    萬花迎春 (1964)    
    野姑娘 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    艷陽天 (1967) ... 舞蹈員
    鐵觀音 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    斷魂谷 (1968)    
    三燕迎春 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    三笑 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    保鏢 (1969) ... 楊漢初
    毒龍潭 (1969)    
    大羅劍俠 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    報仇 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    大決鬥 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 兵將
    壁虎 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 小江北
    大殺手 (1972)    
    惡客 (1972)    
    七十二家房客 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    北地胭脂 (1973) ... 王龍
    風流韻事 (1973) ... 陳敬濟
    丁一山 (1973)    
    土匪 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    醜聞 (1974)    
    多咀街 (1974) ... 老鼠仔
    五大漢 (1974)    
    香港73 (1974) ... 小偷
    港澳傳奇 (1975)    
    惡霸 (1975) ... 朱九手
    大劫案 (1975)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    烏龍Q王 (1977) ... 摩利士
    九紋龍 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    追 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    大躍進 (1978)    
    猴形扣手 (1979)    
    手扣 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    師弟出馬 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    離別鈞 (1980)    
    斬手指 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981) ... 杜公子
    烏龍天師招積鬼 (1981) ... 老鼠仔
    龍少爺 (1982)    
    養鬼 (1982)    
    虎鷹 (1983)    
    今之俠者 (1983)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    義膽群英 (1989)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    獵魔群英 (1989)    
    喋血風雲 (1990)    
  出品人 (1 film)
    魕異 (2016)