Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳元俊
Ng Yuen-Jun  ♂
Aliases:  元俊





 
Filmography (1972-2016)
 
  演員 (32 films)
    合氣道 (1972)    
    海盜張保仔 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    四王一后 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    她的爸的媽媽的 (1976)    
    佛都有火 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    連城訣 (1980) ... 狄雲
    飛屍 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981) ... 蕭若愚
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    憤怒的玫瑰 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    新濟公活佛 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    情人,看刀 (1984)    
    人間男女 (1985)    
    褲甲天下 (1988) ... 珠姝丈夫
    龍之爭霸 (1989)    
    豬標一族 (1990) ... 何勁秋
    血在風上 (1990)    
    新碧血劍 (1993)    
    孽戀 (1995)    
    殺人軟件 (1996)    
    彈.道 (2008) ... 阿炳
    三少爺的劍 (2016)