Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘芳芳
Poon Fong-Fong  ♀


 
Filmography (1989-2018)
 
  演員 (18 films)
    緣份遊戲 (1989)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    婚姻勿語 (1991)    
    新難兄難弟 (1993)    
    正乞兒!! (1994)    
    沙甸魚殺人事件 (1994)    
    真相 (1995)    
    搶閘媽咪 (1995)    
    少年15/16時 (1996)    
    四個32A和一個香蕉少年 (1996)    
    抱擁朝陽 (1997)    
    至激殺人犯 (1997)    
    全職大盜 (1998)    
    流星語 (1999) ... 教育官
    二人三足 (2002)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    明月幾時有 (2017)    
    中英街1號 (2018)