Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
單立文
Tan Lap-Man  ♂
Aliases:  藍戰士





 
Filmography (1988-2015)
 
  配樂 (1 film)
    再起風雲 (1989)    
  演員 (50 films)
    夢過界 (1988) ... 亞錢
    金裝大酒店 (1988)    
    霸王女福星 (1988)    
    急凍奇俠 (1989)    
    潘金蓮之前世今生 (1989) ... 西門慶
    夜瘋狂 (1989)    
    聊齋艷譚 (1990)    
    望夫成龍 (1990)    
    阿嬰 (1990)    
    賭俠 (1990) ... 侯賽因(海珊)
    起尾注 (1990) ... 生
    猛鬼霸王花 (1990)    
    夜生活女王霞姐傳奇 (1991)    
    金瓶風月 (1991) ... 西門慶
    與龍共舞 (1991) ... 史公子
    竹夫人 (1991)    
    素女經之挑情寶鑑 (1992)    
    半妖乳娘 (1992)    
    水滸傳之英雄本色 (1993) ... 高衙內
    城市獵人 (1993) ... 大腳
    獄鳳 (1993)    
    獄鳳2 (1993)    
    珠光寶氣 (1994)    
    終極獵殺 (1994) ... 抽筋
    少女潘金蓮 (1994) ... 西門慶
    沉默的姑娘 (1994) ... PAL
    火雲傳奇 (1994) ... 王爺
    無敵反斗星 (1995)    
    新金瓶梅第一卷 (1996) ... 西門慶
    新金瓶梅第三卷 (1996) ... 西門慶
    金瓶梅 (1996) ... 西門慶
    新金瓶梅第五卷 (1996) ... 西門慶
    新金瓶梅第二卷 (1996) ... 西門慶
    新金瓶梅第四卷 (1996) ... 西門慶
    殺出個未來 (2001)    
    遠走高飛 (2001)    
    婚前殺行為 (2004) ... Bowie
    出埃及記 (2007) ... 張芳父
    馬己仙峽道 (2007)    
    美好時光 (2008)    
    維多利亞壹號 (2010) ... 8 A 男戶主
    為你鍾情 (2010) ... 國強
    喜愛夜蒲 (2011) ... 阿公
    算吧啦,老豆! (2011)    
    第6誡 (2012) ... 葉計歡
    聽風者 (2012) ... 羅三耳
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... 蔣天生
    香港仔 (2014)    
    王家欣 (2015)    
    鴨王 (2015)