Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅國維
Law Kwok-Wai  ♂
Aliases:  羅瑛,  羅英





 
Filmography (1962-1994)
 
  副導演 (2 films)
    風塵 (1980)    
    凶蠍 (1981)    
  演員 (31 films)
    飄零孤鳳 (1962)    
    孖生小藝人 (1962)    
    咖啡女郎 (1963)    
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    隱形福星 (1964) ... 梁克
    龍虎震江南(下集) (1964)    
    警網擒兇 (1966)    
    怪俠一枝梅 (1967) ... 梅華德
    危險十七歲 (1968)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    十三號凶宅 (1975) ... 飾李昆, 豬肉昆
    拍案驚奇 (1975)    
    池女 (1976)    
    投胎人 (1976)    
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    著錯草鞋走錯路 (1979)    
    隻手遮天 (1980)    
    凶蠍 (1981)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    公子嬌 (1981)    
    再生人 (1981)    
    八十二家房客 (1982)    
    專撬牆腳 (1983)    
    一觸驚魂 (1983)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    陰陽界 (1987)    
    特警90 (1989)    
    福祿雙星 (1989)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    山雞變鳳凰 (1994)    
  編劇 (3 films)
    零點三八 (1980)    
    凶蠍 (1981)    
    復仇者 (1982)