Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁少華
Leung Siu-Wah (1)  ♂
Aliases:  梁明華





 
Filmography (1973-1997)
 
  製片 (1 film)
    福祿雙星 (1989)    
  導演 (2 films)
    松贊干布 (1988)    
    福祿雙星 (1989)    
  演員 (22 films)
    猛漢 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    除霸 (1973)    
    賊王 (1973)    
    生死關頭 (1974)    
    巴黎殺手 (1974) ... 秦德浩
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    鐵超人 (1974)    
    龍門秘指 (1976)    
    賣身 (1976)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    十大殺手 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    快拳怪招 (1978)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    神威三猛龍 (1980)    
    忍無可忍 (1980)    
    星際鈍胎 (1983)    
    皇家大賊 (1985)    
    龍拳秘功 (1988)    
    福祿雙星 (1989)    
    古惑天堂 (1997)    
  編劇 (1 film)
    福祿雙星 (1989)