Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林啟榮
Lam Kai-Wing  ♂
Aliases:  大華





 
Filmography (1985-1992)
 
  演員 (20 films)
    皇家大賊 (1985)    
    獵鷹行動 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    點指賊賊 (1988)    
    福星臨門 (1989)    
    我未成年 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    專釣大鱷 (1989)    
    唯我獨尊 (1990)    
    無名家族 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    賭王 (1990)    
    西環的故事 (1990) ... 喪哥
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    俠盜高飛 (1992)    
    力王 (1992) ... 山貓 (大棚倉組長)
    辣手神探 (1992)    
    嘩鬼旅行團 (1992)