Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何東
Hoh Dung  ♂





 
Filmography (1989-2011)
 
  配樂 (1 film)
    罌粟 (1994)    
  演員 (10 films)
    愛人同志 (1989)    
    一本漫畫闖天涯 (1990)    
    烈火情仇 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    賭霸 (1991)    
    漫畫威龍 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)    
    爆裂危情 (2000)    
  策劃 (2 films)
    一本漫畫闖天涯 (1990)    
    嘩!英雄 (1992)    
  編劇 (14 films)
    一本漫畫闖天涯 (1990)    
    新精武門1991 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    志在出位 (1991)    
    嘩!英雄 (1992)    
    漫畫威龍 (1992)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)    
    罌粟 (1994)    
    師姐也瘋狂 (1995)    
    爆裂危情 (2000)    
    陰陽路十三之花鬼 (2002)    
    生死線 (2002)    
    這個警察不用槍 (2002)    
    蔡李佛拳 (2011)