Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃偉棠
Wong Wai-Tong  ♂
Aliases:  黃偉唐,  黃偉堂,  黃瑋溏,  黃煒溏





 
Filmography (1982-2019)
 
  動作設計 (4 films)
    養鬼仔 (1987)    
    慾燄濃情 (1988)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    麻衣傳奇 (1990)    
  副導演 (1 film)
    愛殺2000 (2000)    
  助理指導 (18 films)
    義本無言 (1987)    
    黑心鬼 (1988)    
    赤膽情 (1988)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    七十二家房客 (2010)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    風暴 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
    賭城風雲II (2015)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    驚心破 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    黃金兄弟 (2018)    
    棟篤特工 (2018)    
    臥虎潛龍 (2019)    
    如珠如寶 (2019)    
  演員 (48 films)
    五遁忍術 (1982)    
    新天龍八部 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    三闖少林 (1983) ... 壞和尚
    暗渠 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    布衣神相 (1984) ... 馬後炮
    洪拳大師 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    英雄本色 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    奪寶計上計 (1986)    
    養鬼仔 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    黑心鬼 (1988)    
    赤膽情 (1988)    
    血玫瑰 (1988)    
    龍在天涯 (1989)    
    同根生 (1989)    
    喋血江湖 (1990)    
    愛殺2000 (2000)    
    雀聖 (2005)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    金瓶梅 (2008) ... [武師]
    我老婆係賭聖 (2008)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009) ... [武師]
    槍王之王 (2010) ... [武師]
    撕票風雲 (2010) ... [武師]
    美麗密令 (2010)    
    紮職 (2012)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    天師鬥殭屍 (2014) ... [武師]
    陀地驅魔人 (2015) ... [武師]
    迷城 (2015)    
    S風暴 (2016)    
    沖天火 (2016) ... [武師]
    刑警兄弟 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    樹大招風 (2016) ... 男便衣警察乙 / [武師]
    常在你左右 (2017)    
    黑白迷宮 (2017) ... [武師]
    黃金兄弟 (2018) ... [武師]
    家和萬事驚 (2019)