Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃偉棠
Wong Wai-Tong  ♂
Aliases:  黃偉唐,  黃偉堂,  黃瑋溏,  黃煒溏





 
Filmography (1982-2018)
 
  動作設計 (4 films)
    養鬼仔 (1987)    
    慾燄濃情 (1988)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    麻衣傳奇 (1990)    
  副導演 (1 film)
    愛殺2000 (2000)    
  助理指導 (16 films)
    義本無言 (1987)    
    赤膽情 (1988)    
    黑心鬼 (1988)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    七十二家房客 (2010)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    風暴 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    驚心破 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    黃金兄弟 (2018)    
    棟篤特工 (2018)    
  演員 (45 films)
    小子有種 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    新天龍八部 (1982)    
    封神劫 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    三闖少林 (1983) ... 壞和尚
    少林傳人 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    布衣神相 (1984) ... 馬後炮
    洪拳大師 (1984)    
    再見七日情 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    殭屍翻生 (1986)    
    奪寶計上計 (1986)    
    英雄本色 (1986)    
    義本無言 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    養鬼仔 (1987)    
    血玫瑰 (1988)    
    黑心鬼 (1988)    
    赤膽情 (1988)    
    同根生 (1989)    
    龍在天涯 (1989)    
    喋血江湖 (1990)    
    愛殺2000 (2000)    
    雀聖 (2005)    
    金瓶梅 (2008) ... [武師]
    我老婆係賭聖 (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009) ... [武師]
    撕票風雲 (2010) ... [武師]
    美麗密令 (2010)    
    槍王之王 (2010) ... [武師]
    紮職 (2012)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    天師鬥殭屍 (2014) ... [武師]
    迷城 (2015)    
    陀地驅魔人 (2015) ... [武師]
    S風暴 (2016)    
    沖天火 (2016) ... [武師]
    刑警兄弟 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    樹大招風 (2016) ... 男便衣警察乙 / [武師]
    黑白迷宮 (2017) ... [武師]