Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李鳳蘭
Lee Fung-Lan  ♀





 
Filmography (1970-1989)
 
  製片 (2 films)
    富貴開心鬼 (1989)    
    神行太保 (1989)    
  監製 (1 film)
    江湖女兒 (1972)    
  演員 (15 films)
    大劍士 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    雲姑 (1971) ... 鄭翠鳳
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    浪子之歌 (1971)    
    今天不上課 (1972)    
    唐手跆拳道 (1972)    
    功夫小子 (1972) ... 王珍珍
    龍兄虎弟 (1972)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    絕招 (1974) ... 張素冰
    瘋狂大笨賊 (1974) ... 四姐
    墮落經 (1975)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    男妓女娼 (1976)    
  策劃 (1 film)
    一年幽夢 (1974)    
  出品人 (1 film)
    在水一方 (1975)