Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳英傑(1)
Chan Ying-Kit (1)  ♂





 
Filmography (1952-1993)
 
  攝影 (7 films)
    富貴再三逼人 (1989)    
    廟街皇后 (1990)    
    龍鳳茶樓 (1990)    
    老表,你好野! (1991)    
    阿二一族 (1992)    
    三人做世界 (1992)    
    富貴狂花 (1993)    
  副導演 (1 film)
    日月潭之戀 (1956)    
  演員 (21 films)
    薔薇處處開 (1956)    
    葡萄仙子 (1956) ... 新郎
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    萬里長城 (1957)    
    甘蔗姑娘 (1958) ... 曾有
    小野貓 (1958)    
    江湖恩仇 (1958)    
    海王子 (1958) ... 爪牙
    鐵蹄下 (1960)    
    入室佳人 (1960) ... 小林
    桃花淚 (1960) ... 穆西道
    紅樓電影 (1960) ... 男僕財發
    薛剛反唐 (1962) ... 薛剛
    夜半歌聲續集 (1963)    
    秦香蓮 (1964) ... 內待
    萬古流芳 (1965) ... 魏忠
    蝴蝶盃 (1965) ... 盧世寬
    女間諜第一號 (1965) ... 副官
    紫釵記 (1965) ... 黃衫客
    三更冤 (1967) ... 潘貴
  場記 (1 film)
    白蛇傳 (1952)