Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳碩罡
Chen Shuo-Gang  ♂

 
Filmography (2016-2019)
 
  製片 (1 film)
    使徒行者 (2016)    
  演員 (1 film)
    家和萬事驚 (2019)    
  策劃 (1 film)
    動物世界 (2018)    
  出品人 (26 films)
    特殊生物调查科 (2016)    
    特殊生物調查科II (2016)    
    刑警兄弟 (2016)    
    導火新聞線 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    愛.革命 (2017)    
    喵星人 (2017)    
    毒。誡 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    追龍 (2017)    
    西虹市首富 (2018)    
    天氣預爆 (2018)    
    臥底巨星 (2018)    
    低壓槽 (2018)    
    翠絲 (2018)    
    大師兄 (2018)    
    紅海行動 (2018)    
    動物世界 (2018)    
    洩密者們 (2018)    
    逆流大叔 (2018)    
    家和萬事驚 (2019)    
    P風暴 (2019)    
    廉政風雲 (2019)    
    女子監獄 (2019)    
    逃出行動 (2019)