Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張榮華
Wilson Cheung Wing-Wa  ♂
 
Filmography (1972-1997)
 
  監製 (1 film)
    情鎖高危日 (1988)    
  製片 (10 films)
    新死亡遊戲 (1975)    
    伏擊 (1979)    
    君子好逑 (1984)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    吉人天相 (1985)    
    我要金龜婿 (1986)    
    惡男 (1986)    
    龍之爭霸 (1989)    
    都市獵人 (1989)    
    邊城浪子 (1993)    
  副導演 (12 films)
    拳影 (1973)    
    失身 (1973)    
    步步追殺 (1974)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    大話神探 (1988)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    麻衣傳奇 (1990)    
    非洲和尚 (1991)    
    痴情快婿 (1992)    
    非洲超人 (1994)    
    霹靂鳳凰 (1996)    
  導演 (1 film)
    痴狼劫 (1990)    
  髮型 (1 film)
    佳人有約 (1982)    
  演員 (2 films)
    吉人天相 (1985)    
    大話神探 (1988)    
  場記 (1 film)
    上海灘 (1972)    
  策劃 (2 films)
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    生日多戀事 (1997)    
  出品人 (2 films)
    情鎖高危日 (1988)    
    鄭進一的鬼故事 (1990)