Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉俊偉(1)
Lawrence Lau Jun-Wai
 
Filmography (1988-2006)
 
  副導演 (1 film)
    太陽之子 (1990)    
  故事 (1 film)
    四月四日 (1997)    
  演員 (2 films)
    流氓差婆 (1989)    
    第601個電話 (2006)    
  場記 (2 films)
    霸王女福星 (1988)    
    屍家重地 (1990)    
  策劃 (1 film)
    天使狂龍 (1993)    
  編劇 (11 films)
    猛鬼學堂 (1988)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    天師捉姦 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    起尾注 (1990)    
    猛鬼霸王花 (1990)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    香港也瘋狂 (1993)    
    七月十四 (1993)    
    四月四日 (1997)    
    自從他來了 (2000)