Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何麗嫦
Lorraine Hoh Lai-Seung  ♀


 
Filmography (1988-2016)
 
  監製 (8 films)
    婚禮2008 (2008)    
    李小龍 (2010)    
    劍雨 (2010)    
    車手 (2012)    
    春嬌與志明 (2012)    
    一夜惊喜 (2013)    
    絕命航班 (2014)    
    赤道 (2015)    
  製片 (25 films)
    中國最後一個太監 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    雞同鴨講 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    神行太保 (1989)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    望夫成龍 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    何日君再來 (1991)    
    監獄風雲II逃犯 (1991)    
    賭尊 (1991)    
    審死官 (1992)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    狂野生死戀 (1995)    
    震撼性醜聞 (1995)    
    四月四日 (1997)    
    亞李、爸爸兩個大盜 (1998)    
    情義我心知 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    不再讓你孤單 (2011)    
  演員 (8 films)
    富貴再逼人 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    神行太保 (1989)    
    播種情人 (1994)    
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
    伊波拉病毒 (1996)    
    大三元 (1996)    
    奪舍 (1997)    
  策劃 (20 films)
    北京樂與路 (2001)    
    幽靈人間 (2001)    
    幽靈人間II鬼味人間 (2002)    
    好心相愛 (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    豐胸秘Cup (2002)    
    無間道 (2002)    
    想飛 (2002)    
    無間道III (2003)    
    無間道II (2003)    
    天下無賊 (2004)    
    花好月圓 (2004)    
    夜宴 (2006)    
    集結號 (2007)    
    投名狀 (2007)    
    即日啟程 (2008)    
    非誠勿擾 (2008)    
    南京!南京! (2009)    
    建國大業 (2009)    
    唐山大地震 (2010)    
  執行監製 (22 films)
    非常突然 (1998)    
    童夢奇緣 (2005)    
    韓城攻略 (2005)    
    傷城 (2006)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    大搜查之女 (2008)    
    遊龍戲鳳 (2009)    
    神鎗手 (2009)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    火龍 (2010)    
    志明與春嬌 (2010)    
    高海拔之戀II (2012)    
    血滴子 (2012)    
    盲探 (2013)    
    分手100次 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    救火英雄 (2014)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    衝上雲霄 (2015)    
    一路驚喜 (2015)    
    三人行 (2016)    
    樹大招風 (2016)