Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁愛
Leung Oi  ♀
Aliases:  方虹,  李美玉





 
Filmography (1962-2017)
 
  演員 (30 films)
    苦雨春風 (1962) ... 何小薇
    情比金堅 (1962)    
    秦淮世家 (1963) ... 花旦小明珠
    金玉滿堂 (1963)    
    鴛夢重溫 (1964) ... 妹妹楊小環
    大飯店 (1964)    
    艷鬼緣 (1964) ... 陳嘉娜
    追求妙遇 (1969)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    阿燦正傳 (1980)    
    財神到 (1981)    
    彩雲曲 (1982)    
    星際鈍胎 (1983)    
    陰陽界 (1987)    
    一屋兩妻 (1987)    
    奸人本色 (1988)    
    點指賊賊 (1988)    
    南北媽打 (1988)    
    猛虎發火 (1989)    
    富貴再三逼人 (1989) ... 犯人
    吉星拱照 (1990)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    勇闖天下 (1990)    
    富貴黃金屋 (1992) ... 西姑
    少年衛斯理之天魔之子 (1993)    
    少年衛斯理II聖女轉生 (1994)    
    情迷大話王 (2001)    
    Fing頭K王之王 (2001)    
    有客到 (2015) ... 美美婆婆
    明月幾時有 (2017)