Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪鋒
Hung Fung (1)  ♂
Aliases:  熊烽,  東侯,  洪峰,  黎明(6),  姚鎮泉,  熊峰





 
Filmography (1980-2001)
 
  監製 (3 films)
    雲雨第六感 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    氣壯山河 (1994)    
  副導演 (3 films)
    連環炮 (1986)    
    娶錯老婆投錯胎 (1987)    
    屍降 (1991)    
  製片 (4 films)
    怒火風雲 (1982)    
    處女降 (1988)    
    猛虎發火 (1989)    
    氣壯山河 (1994)    
  導演 (1 film)
    省港狂龍 (1989)    
  演員 (62 films)
    飛狐外傳 (1980) ... 商劍鳴
    師爸 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    越戰僅存者 (1980)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    處決 (1981)    
    枯良枯 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982) ... 全真七子 郝大通
    獸性地獄女 (1982)    
    一觸驚魂 (1983)    
    大鱷群英 (1984)    
    江湖了斷 (1985)    
    偷情四響砲 (1985) ... 温斌七
    心動 (1986)    
    連環炮 (1986)    
    靚仔幹探 (1988) ... 老千陳積
    處女降 (1988)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    省港狂龍 (1989)    
    猛虎發火 (1989)    
    火舞儷人 (1989)    
    黑海霸王花 (1990)    
    妖女鬥師公 (1991)    
    鬼整人 (1991)    
    四度誘惑 (1991)    
    屍降 (1991)    
    福星威龍 (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    羔羊大律師 (1992)    
    四海遊俠 (1992)    
    淫妖豪情 (1992)    
    辣手梟雄 (1992)    
    香港姦殺奇案 (1992)    
    雲雨第六感 (1992)    
    紋身女郎 (1993)    
    夢情人 (1993)    
    性劫蘭桂芳 (1993)    
    玉女性重傷 (1993)    
    貼身情人 (1993)    
    慾海花 (1993)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    屍蠱艷譚 (1993)    
    新七擒七縱七色狼 (1994)    
    但願有情人 (1994)    
    性愛韋小寶之玩女大王 (1994)    
    賭城快活女 (1996)    
    人皮高跟鞋 (1996)    
    街頭悍將 (1997)    
    血仍是冷 (1998)    
    1998之闖將 (1998)    
    天神劫 (2000)    
    驚天情殺案 (2000)    
    龍鳳雙英 (2000)    
    辣手美人 (2000)    
    風雲毒玫瑰 (2000)    
    猛獸刑警 (2000)    
    魔劫 (2000)    
    賤男人週記 (2000)    
    凶夢驚魂 (2000)    
    人蛇大戰之蛇魔轉世 (2001)    
  策劃 (7 films)
    猛虎發火 (1989)    
    玄女幽魂 (1990)    
    喋血邊緣 (1991)    
    四海遊俠 (1992)    
    風塵十三姨 (1993)    
    古惑夕陽紅 (2000)    
    賤男人週記 (2000)    
  編劇 (5 films)
    再會吧!東京 (1981)    
    愛的羽毛在飄 (1982)    
    省港狂龍 (1989)    
    氣壯山河 (1994)    
    淫魔暴行 (1994)