Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張錫華
Ringo Cheung Sek-Wah  ♂
 
Filmography (1988-1995)
 
  美術 (21 films)
    我要逃亡 (1988)    
    義膽群英 (1989)    
    福星臨門 (1989)    
    情義我心知 (1989)    
    午夜天使 (1990)    
    吉星拱照 (1990)    
    出土奇兵 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    天若有情 (1990)    
    賭尊 (1991)    
    上海1920 (1991)    
    暴風少年 (1991)    
    花貨 (1992)    
    踢到寶 (1992)    
    證人 (1993)    
    正牌韋小寶之奉旨溝女 (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    摩登龍爭虎鬥 (1994)    
    鬼迷心竅 (1994)    
    慈雲山十三太保 (1995)