Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張肇麟
Roman Cheung Shiu-Lun  ♂
Aliases:  張文光 (3)
 
Filmography (1989-1999)
 
  副導演 (5 films)
    我未成年 (1989)    
    都市獵人 (1989)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)    
    不文騷 (1992)    
  故事 (1 film)
    花田囍事 (1993)    
  導演 (6 films)
    孽慾隔牆花 (1992)    
    李麗珍蜜桃成熟時 (1993)    
    同居關係 (1993)    
    愛的種籽 (1994)    
    對不起,隊 妳 (1998)    
    新流星雨 (1999)    
  演員 (6 films)
    偷情先生 (1989)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)    
    不文騷 (1992)    
    富貴黃金屋 (1992)    
    水滸笑傳 (1993)    
    愛的種籽 (1994)    
  編劇 (17 films)
    偷情先生 (1989)    
    不文小丈夫 (1990)    
    不文小丈夫之銀座嬉春 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)    
    帶你嫖韓日 (1992)    
    夏日情人 (1992)    
    大咸濕 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    富貴黃金屋 (1992)    
    不文騷 (1992)    
    水滸笑傳 (1993)    
    李麗珍蜜桃成熟時 (1993)    
    同居關係 (1993)    
    重金屬 (1994)    
    國產凌凌漆 (1994)    
    至激殺人犯 (1997)