Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳世騰
Christopher Chan Sai-Tang  ♂





 
Filmography (1987-2015)
 
  動作設計 (7 films)
    師姐也瘋狂 (1995)    
    江湖情仇 (1996)    
    黑道風雲之收數王 (1999)    
    上帝之手 (1999)    
    地上最強 (2001)    
    出水芙蓉 (2010)    
    笑詠春 (2011)    
  副導演 (1 film)
    我來自北京 (1992)    
  助理指導 (18 films)
    紫雨風暴 (1999)    
    特務迷城 (2001)    
    一碌蔗 (2002)    
    安娜與武林 (2003)    
    雙雄 (2003)    
    如果愛 (2005)    
    七劍 (2005)    
    墨攻 (2006)    
    証人 (2008)    
    花木蘭 (2009)    
    讓子彈飛 (2010)    
    寶島雙雄 (2012)    
    消失的子彈 (2012)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    賭城風雲 (2014)    
    殺破狼II (2015)    
  演員 (50 films)
    A計劃續集 (1987)    
    警察故事續集 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    賭俠 (1990)    
    西環的故事 (1990)    
    火爆浪子 (1991)    
    逃學威龍 (1991)    
    千王1991 (1991)    
    衝擊天子門生 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    捉鬼專門店 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    神偷警花 (1992)    
    花街狂奔 (1992)    
    警網雄風 (1992)    
    我來自北京 (1992)    
    城市獵人 (1993)    
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993)    
    一九四九之劫後英雄傳 (1993)    
    重案組 (1993)    
    省港流鶯 (1993)    
    嬌娃不設防三度偷情 (1993)    
    燈籠 (1994)    
    天網行動 (1994)    
    點指兵兵之青年幹探 (1994)    
    性愛韋小寶之玩女大王 (1994)    
    暴雨驕陽 (1994)    
    殺手的童話 (1994)    
    醉生夢死的灣仔之虎 (1994)    
    落難賊鴛鴦 (1995)    
    師姐也瘋狂 (1995)    
    人皮高跟鞋 (1996)    
    邪教檔案之末日風暴 (1998)    
    紫雨風暴 (1999) ... 龍諾
    黑道風雲之收數王 (1999)    
    上帝之手 (1999)    
    藍煙火 (2000) ... 劫銀行賊甲
    特務迷城 (2001) ... 醫院打手
    野狼 (2002)    
    安娜與武林 (2003)    
    旺角黑夜 (2004)    
    如果愛 (2005)    
    出水芙蓉 (2010)    
    笑詠春 (2011)