Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳達廣
Chan Tat-Kwong  ♂





 
Filmography (1987-2016)
 
  動作設計 (2 films)
    A計劃續集 (1987)    
    燃情男狙擊 (1995)    
  助理指導 (5 films)
    逃學威龍2 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    醉拳II (1994)    
    火燒紅蓮寺 (1994)    
    奇逢敵手 (2003)    
  演員 (71 films)
    A計劃續集 (1987)    
    良宵花弄月 (1987)    
    不夜天 (1987)    
    飛龍猛將 (1988)    
    霸王花 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    發達先生 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    轟天龍虎會 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    金牌雙龍 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    聖戰風雲 (1990)    
    舞台姊妹 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    紅粉至尊 (1991)    
    忠奸盜 (1991)    
    猛鬼山墳 (1991)    
    生在江湖 (1991)    
    千王1991 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
    伴我縱橫 (1992)    
    童黨之街頭霸王 (1992)    
    明月照尖東 (1992)    
    奇案實錄白色通道 (1992)    
    香港也瘋狂 (1993)    
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993)    
    重案組 (1993)    
    痴心劫 (1993)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    魔域追兇 (1994)    
    醉生夢死的灣仔之虎 (1994)    
    醉拳II (1994)    
    重案實錄O記 (1994)    
    山雞變鳳凰 (1994)    
    香港奇案之吸血貴利王 (1994)    
    暴雨驕陽 (1994)    
    霹靂火 (1995)    
    爆炸令 (1995)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    運財五福星 (1996)    
    神偷諜影 (1997)    
    烈火青春 (1998)    
    紫雨風暴 (1999) ... [武師]
    特警新人類2 (2000)    
    九龍冰室 (2001)    
    狂野臥底 (2002)    
    忘不了 (2003)    
    奇逢敵手 (2003)    
    雙雄 (2003)    
    飛龍再生 (2003)    
    安娜與武林 (2003)    
    新警察故事 (2004)    
    環遊地球八十天 (2004) ... [武師]
    寶貝計劃 (2006) ... 打手
    反斗狂奔 (2006)    
    黑拳 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    男兒本色 (2007)    
    綁架 (2007) ... 家明保鏢
    狼牙 (2008)    
    奪帥 (2008)    
    滅門 (2010) ... 公安
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
    絕地逃亡 (2016)