Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李敏才
Lee Man-Choi (1)
Aliases:  李敏財
 
Filmography (1989-2005)
 
  演員 (1 film)
    黃大仙烏鼠 (1995)    
  場記 (1 film)
    流氓律師 (1994)    
  策劃 (1 film)
    尖東老泥妹之四大天后 (1995)    
  編劇 (24 films)
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    赤色大風暴 (1990)    
    霸王花之皇家賭船 (1990)    
    聊齋花弄月 (1991)    
    童黨之街頭霸王 (1992)    
    三人做世界 (1992)    
    俠女傳奇 (1992)    
    老友鬼上身 (1992)    
    特異功能猩求人 (1992)    
    阿二一族 (1992)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    六指琴魔 (1994)    
    流氓律師 (1994)    
    馬戲小子 (1994)    
    深圳之虎驚世桃色劫 (1995)    
    黃大仙烏鼠 (1995)    
    尖東老泥妹之四大天后 (1995)    
    職業大賊 (1998)    
    生命祇剩1小時 (1999)    
    逆我者死 (1999)    
    賊公子 (2000)    
    蜀山傳 (2001)    
    老夫子2001 (2001)    
    龍威父子 (2005)