Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張偉雄
Bryan Chang Wai-Hung  ♂
 
Filmography (1987-2013)
 
  監製 (2 films)
    月未老 (1997)    
    惑星軌跡 (2000)    
  副導演 (2 films)
    良宵花弄月 (1987)    
    午夜火車 (2013)    
  導演 (4 films)
    月未老 (1997)    
    惑星軌跡 (2000)    
    太陽無知 (2004)    
    十分鍾情 (2008)    
  演員 (2 films)
    豪情 (2003)    
    夜.明 (2007)    
  編劇 (13 films)
    我要逃亡 (1988)    
    龍虎家族 (1989)    
    飛越危牆 (1989)    
    正紅旗下 (1991)    
    藍色霹靂火 (1991)    
    烏鼠機密檔案 (1993)    
    夜迷情 (1993)    
    海角危情 (1994)    
    月未老 (1997)    
    惑星軌跡 (2000)    
    慾望之城 (2001)    
    太陽無知 (2004)    
    十分鍾情 (2008)