Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉艷娥(1)
Shirley Lau Yim-Ngo  ♀
 
Filmography (1986-2019)
 
  總製片人 (1 film)
    沉默的證人 (2019)    
  統籌 (1 film)
    一千零一夜之夢中人 (1995)    
  製片 (11 films)
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    緣份遊戲 (1989)    
    小心間諜 (1990)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    鹿鼎記II神龍教 (1992)    
    誓不忘情 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    鹿鼎記 (1992)    
    天下無賊 (2004)    
    夜宴 (2006)    
  製作總監 (10 films)
    愛君如夢 (2001)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    大事件 (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    童夢奇緣 (2005)    
    天生一對 (2006)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    放•逐 (2006)    
    每當變幻時 (2007)    
  聯合監製 (3 films)
    車手 (2012)    
    赤道 (2015)    
    犯罪現場 (2019)    
  場記 (1 film)
    老娘夠騷 (1986)    
  策劃 (2 films)
    南京!南京! (2009)    
    1942 (2012)    
  行政監製 (21 films)
    全職殺手 (2001)    
    意外 (2009)    
    為你鍾情 (2010)    
    奪命金 (2011)    
    報應 (2011)    
    單身男女 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    盲探 (2013)    
    分手100次 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    啥酒神 (2015)    
    華麗上班族 (2015)    
    衝上雲霄 (2015)    
    樹大招風 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    三人行 (2016)    
    蕩寇風雲 (2017)    
    春嬌救志明 (2017)    
    武林怪獸 (2019)    
    花椒之味 (2019)    
  出品人 (1 film)
    小金剛紐約大冒險 (2014)    
  執行監製 (3 films)
    走火槍 (2002)    
    即日啟程 (2008)    
    金剛王 (2013)    
  監製 (6 films)
    集結號 (2007)    
    非誠勿擾 (2008)    
    瘋狂的賽車 (2009)    
    唐山大地震 (2010)    
    武林外傳 (2011)    
    杜琪峰的銀河創作:《三人行》製作紀錄 (2016)    
  總策劃 (1 film)
    建國大業 (2009)    
  演員 (5 films)
    老娘夠騷 (1986)    
    神探馬如龍 (1991)    
    籠民 (1992) ... 電視記者 B
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    情人知己 (1993)