Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
冼錦青
Sin Gam-Ching  ♂
Aliases:  冼錦清




 
Filmography (1989-2000)
 
  副導演 (2 films)
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    愛情傳真 (1998)    
  場記 (3 films)
    老表,你好野! (1991)    
    拳王 (1991)    
    夢醒時分 (1992)    
  演員 (14 films)
    神行太保 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    舞牛 (1990)    
    富貴吉祥 (1991)    
    白蓮邪神 (1993)    
    飛虎雄心 (1994)    
    正乞兒!! (1994)    
    神探磨轆 (1994)    
    狂野生死戀 (1995)    
    搶閘媽咪 (1995)    
    無味神探 (1995)    
    少年15/16時 (1996)    
    十萬火急 (1997)    
    創業玩家 (2000)    
  編劇 (5 films)
    發達先生 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    相見好 (1989)    
    拳王 (1991)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)