Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
咖喱
Ka Lee  ♂
Aliases:  劉秋生,  咖哩





 
Filmography (1978-1999)
 
  動作設計 (12 films)
    快餐車 (1984)    
    烈火街頭 (1989)    
    城市判官 (1989)    
    喋血江湖 (1990)    
    西環的故事 (1990)    
    霸王花之皇家賭船 (1990)    
    天師捉姦 (1990)    
    彊屍至尊 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    伙頭福星 (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    竹昇妹之以牙還牙 (1996)    
  副導演 (3 films)
    殭屍先生 (1985)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    靈幻先生 (1987)    
  助理指導 (2 films)
    龍的心 (1985)    
    英雄無淚 (1986)    
  演員 (60 films)
    佛山贊先生 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    鬼打鬼 (1980) ... 看 守
    身不由己 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    提防小手 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983) ... 小巴司機
    人嚇鬼 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    福星高照 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    殭屍家族 (1986) ... 生番
    再見媽咪 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    英雄無淚 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    東方禿鷹 (1987) ... 漏口強
    肝膽相照 (1987)    
    靈幻先生 (1987)    
    群龍奪寶 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    天師捉姦 (1990)    
    無名家族 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    西藏小子 (1992)    
    最佳拍檔之醉街拍檔 (1997)    
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    天庭外傳 (1999)    
    千言萬語 (1999) ... 阿全