Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林慧霞
Amy Lam Wai-Ha
 
Filmography (1988-2003)
 
  副導演 (1 film)
    霹靂火 (1995)    
  製片 (24 films)
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    龍虎智多星 (1988)    
    花心夢裡人 (1989)    
    老虎出更2 (1990)    
    麻衣傳奇 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    非洲和尚 (1991)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    非洲超人 (1994)    
    運財童子 (1994)    
    十兄弟 (1995)    
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
    伊波拉病毒 (1996)    
    港督最後一個保鑣 (1996)    
    新戀愛世紀 (1998)    
    每天愛您8小時 (1998)    
    龍在江湖 (1998)    
    有時跳舞 (2000)    
    蜀山傳 (2001)    
    異度空間 (2002)    
    好心相愛 (2002)    
    少年阿虎 (2003)    
    六樓后座 (2003)    
  演員 (4 films)
    龍之爭霸 (1989)    
    伊波拉病毒 (1996)    
    愛在娛樂圈的日子 (1998)    
    戀之風景 (2003) ... 殯儀化妝師
  策劃 (7 films)
    俠聖 (1992)    
    黑金 (1997)    
    新家法 (1999)    
    監獄風雲之少年犯 (1999)    
    陰陽路之凶周刊 (1999)    
    夜叉 (1999)    
    戀之風景 (2003)