Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林慧霞
Amy Lam Wai-Ha
 
Filmography (1988-2003)
 
  副導演 (1 film)
    霹靂火 (1995)    
  製片 (24 films)
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    龍虎智多星 (1988)    
    花心夢裡人 (1989)    
    老虎出更2 (1990)    
    麻衣傳奇 (1990)    
    非洲和尚 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    運財童子 (1994)    
    非洲超人 (1994)    
    十兄弟 (1995)    
    伊波拉病毒 (1996)    
    港督最後一個保鑣 (1996)    
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
    龍在江湖 (1998)    
    新戀愛世紀 (1998)    
    每天愛您8小時 (1998)    
    有時跳舞 (2000)    
    蜀山傳 (2001)    
    好心相愛 (2002)    
    異度空間 (2002)    
    少年阿虎 (2003)    
    六樓后座 (2003)    
  演員 (4 films)
    龍之爭霸 (1989)    
    伊波拉病毒 (1996)    
    愛在娛樂圈的日子 (1998)    
    戀之風景 (2003) ... 殯儀化妝師
  策劃 (7 films)
    俠聖 (1992)    
    黑金 (1997)    
    監獄風雲之少年犯 (1999)    
    陰陽路之凶周刊 (1999)    
    夜叉 (1999)    
    新家法 (1999)    
    戀之風景 (2003)