Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘迪生
Dickson Poon Dik-Sang  ♂
Aliases:  潘廸生

 
Filmography (1984-1992)
 
  監製 (1 film)
    通天大盜 (1987)    
  演員 (1 film)
    智勇三寶 (1985)    
  執行監製 (1 film)
    夢中人 (1986)    
  出品人 (66 films)
    雙龍出海 (1984)    
    等待黎明 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    生死線 (1985)    
    皇家戰士 (1986)    
    兄弟 (1986)    
    最愛 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    戀愛季節 (1986)    
    痴心的我 (1986)    
    雙龍吐珠 (1986)    
    八喜臨門 (1986)    
    警賊兄弟 (1986)    
    奪寶計上計 (1986)    
    夢中人 (1986)    
    癲佬正傳 (1986)    
    地下情 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    操行零分 (1986)    
    聽不到的說話 (1986)    
    富貴逼人 (1987)    
    通天大盜 (1987)    
    歡樂5人組 (1987)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    不是冤家不聚頭 (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    鬼馬校園 (1987)    
    最後勝利 (1987)    
    你OK,我OK! (1987)    
    秋天的童話 (1987)    
    異鄉故事 (1987)    
    血夜天使 (1988)    
    情義心 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    雙肥臨門 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    三人世界 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    繼續跳舞 (1988)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    發達先生 (1989)    
    單身貴族 (1989)    
    相見好 (1989)    
    一咬OK (1990)    
    三人新世界 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    BB 30 (1990)    
    望夫成龍 (1990)    
    黑雪 (1991)    
    拳王 (1991)    
    海狼 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    富貴吉祥 (1991)    
    黑貓 (1991)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    老表,你好野! (1991)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)    
    三人做世界 (1992)