Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵鐵鴻
Siu Tit-Hung
 
Filmography (1938-1957)
 
  製片 (2 films)
    流水行雲 (1954)    
    彩鳳引金龍 (1957)    
  故事 (2 films)
    流水行雲 (1954)    
    彩鳳引金龍 (1957)    
  演員 (7 films)
    續七朵鮮玫瑰 (1939)    
    紅荳曲 (1941)    
    亂世佳人 (1941)    
    白頭情侶 (1947)    
    郎歸晚 (1947)    
    流水行雲 (1954)    
    彩鳳引金龍 (1957)    
  配樂 (7 films)
    舞台春色 (1938)    
    1939大觀園 (1939)    
    魚腸劍 (1940)    
    今宵重見月團圓 (1941)    
    流水行雲 (1954)    
    人面桃花相映紅 (1956)    
    彩鳳引金龍 (1957)