Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳健忠
John Chan Kin-Chung  ♂
Aliases:  陳建忠,  陳建中
 
Filmography (1989-2017)
 
  故事 (1 film)
    情人知己 (1993)    
  導演 (2 films)
    花心三劍俠 (1989)    
    少年往事 (2003)    
  演員 (2 films)
    惑星軌跡 (2000) ... 聖祐
    絕世好Bra (2001)    
  編劇 (32 films)
    富貴再三逼人 (1989)    
    三人新世界 (1990)    
    神探馬如龍 (1991)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    黑雪 (1991)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    機Boy小子之真假威龍 (1992)    
    逃學威龍2 (1992)    
    吳三桂與陳園園 (1992)    
    方世玉 (1993)    
    方世玉續集 (1993)    
    神龍賭聖之旗開得勝 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    沙甸魚殺人事件 (1994)    
    不一樣的媽媽 (1995)    
    三個受傷的警察 (1996)    
    阿金 (1996)    
    最後判決 (1997)    
    半生緣 (1997)    
    一生一台戲 (1998)    
    千言萬語 (1999)    
    地上最強 (2001)    
    少年往事 (2003)    
    千機變II花都大戰 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    兄弟 (2007)    
    文雀 (2008)    
    一路有你 (2010)    
    夏天的拉花 (2013)    
    王牌 (2014)    
    少年巴比倫 (2017)