Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莫均傑
Eddie Mok Kwan-Kit  ♂
Aliases:  莫君傑
 
Filmography (1985-2011)
 
  美術 (8 films)
    皇家師姐 (1985)    
    堂口故事 (1986)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    三狼奇案 (1989)    
    法內情大結局 (1989)    
    川島芳子 (1990)    
    上海1920 (1991)    
    天台的月光 (1993)    
  服裝 (19 films)
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    錦繡前程 (1994)    
    西楚霸王 (1994)    
    南京的基督 (1995)    
    現代蠱惑仔 (1995)    
    慈禧秘密生活 (1995)    
    冒險王 (1996)    
    半生緣 (1997)    
    紅色戀人 (1998)    
    戀戀瓊瑤 (1998)    
    我愛你 (1998)    
    迷失森林 (1999)    
    阿虎 (2000)    
    魂魄唔齊 (2002)    
    少年阿虎 (2003)    
    豪情 (2003)    
    錦衣衛 (2010)    
    鴻門宴 (2011)