Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧敏儀
Money Lo Man-Yee  ♀





 
Filmography (1984-1997)
 
  演員 (18 films)
    雙龍出海 (1984)    
    警察故事 (1985)    
    赤膽情 (1988)    
    發達先生 (1989)    
    沖天小子 (1989) ... 許文倩
    漫畫奇俠 (1990)    
    愛到盡頭 (1993)    
    滅門慘案之孽殺 (1993)    
    花田囍事 (1993) ... 白鳳丸(雪仙ㄚ環)
    郎心如鐵 (1993)    
    弱殺 (1994)    
    替天行道之殺兄 (1994)    
    孽戀 (1995)    
    玩火 (1996)    
    孟波 (1996) ... 司儀
    正牌香蕉俱樂部 (1996)    
    七月十三之龍婆 (1996) ... Cardin
    十五億殺人網絡 (1997)