Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何清(1)
Ho Ching (1)  ♂





 
Filmography (1969-2011)
 
  攝影 (1 film)
    詠春 (1994)    
  製片 (12 films)
    黃河大俠 (1988)    
    我愛賊阿爸 (1989)    
    奪寶俏佳人 (1991)    
    武林聖鬥士 (1992)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
    五月八月 (2002)    
    犀照 (2006)    
    龍虎門 (2006)    
    雙子神偷 (2007)    
    奪標 (2008)    
    花田囍事2010 (2010)    
    遍地狼煙 (2011)    
  演員 (10 films)
    英雄後代 (1969) ... 四喜子
    古鐘風雲 (1970) ... 阿根
    過江龍 (1970)    
    俠骨丹心 (1971) ... 戴謨
    苗寨烽火 (1973)    
    至愛親朋 (1976)    
    奪命錢 (1980)    
    誓不兩立 (1980)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    犀照 (2006)