Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧光宙
Rover Tang Gwong-Chow  ♂
 
Filmography (1977-1994)
 
  製片 (1 film)
    白粉雙雄 (1978)    
  監製 (9 films)
    出冊 (1977)    
    家法 (1979)    
    隻手遮天 (1980)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    血洗唐人街 (1982)    
    賊性 (1982)    
    壞女孩 (1986)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
  出品人 (16 films)
    盟 (1983)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    求愛反斗星 (1985)    
    義蓋雲天 (1986)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    猛鬼差館 (1987)    
    香港小姐寫真 (1987)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    捉鬼大師 (1989)    
    我要富貴 (1989)    
    再戰江湖 (1990)    
    阿飛正傳 (1990)    
    龍騰四海 (1992)    
    黑豹天下 (1993)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)