Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王德
Wong Tak  ♂
 
Filmography (1934-1957)
 
  副導演 (3 films)
    碧海恩仇 (1949)    
    白眉毛三戰白菊花 (1950)    
    佳偶天成 (1952)    
  場記 (1 film)
    款擺紅綾帶 (1948)    
  演員 (23 films)
    洞房雙屍案 (1934)    
    西南二伯父 (1937)    
    氣壯山何 (1938)    
    銀槍盜 (1941)    
    閨怨 (1941)    
    癡兒女(上集) (1943) ... 鄭元和
    危城蝶侶 (1947)    
    情天血淚 (1947) ... 記者
    再生緣 (1948)    
    四鳳齊飛 (1948) ... 周達生
    風雨送魂歸 (1948) ... 李大
    銷魂賊 (1948) ... 探員甲
    款擺紅綾帶 (1948)    
    恨海情鴛 (1948)    
    春宵醉玉郎 (1952) ... 汪德
    二八嬌妻一歲郎 (1952)    
    驚魂花燭夜 (1952)    
    佳偶天成 (1952) ... 阿福
    出籠鳥 (1953)    
    父慈子孝 (1954) ... 漁民
    後窗 (1955)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    誰是兇手? (1957)