Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許志豪
Hui Chi-Ho
 
Filmography (1987-1997)
 
  製片 (19 films)
    義膽紅唇 (1988)    
    我未成年 (1989)    
    獄中龍 (1990)    
    唯我獨尊 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    雞鴨戀 (1991)    
    舞男情未了 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    兩廂情願 (1993)    
    廉政第一擊 (1993)    
    千王情人 (1993)    
    火雲傳奇 (1994)    
    和平飯店 (1995)    
    特警急先鋒 (1995)    
    三個受傷的警察 (1996)    
    孟波 (1996)    
    夜半2點鐘 (1997)    
    天才與白痴 (1997)    
  演員 (4 films)
    富貴逼人 (1987)    
    唯我獨尊 (1990)    
    老表發錢寒 (1991)    
    兩廂情願 (1993)