Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許志豪
Hui Chi-Ho
 
Filmography (1987-1997)
 
  製片 (19 films)
    義膽紅唇 (1988)    
    我未成年 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    獄中龍 (1990)    
    唯我獨尊 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    雞鴨戀 (1991)    
    四大探長 (1992)    
    舞男情未了 (1992)    
    廉政第一擊 (1993)    
    千王情人 (1993)    
    兩廂情願 (1993)    
    火雲傳奇 (1994)    
    特警急先鋒 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    孟波 (1996)    
    三個受傷的警察 (1996)    
    天才與白痴 (1997)    
    夜半2點鐘 (1997)    
  演員 (4 films)
    富貴逼人 (1987)    
    唯我獨尊 (1990)    
    老表發錢寒 (1991)    
    兩廂情願 (1993)