Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳傑強
Ng Kit-Keung  ♂





 
Filmography (1972-2015)
 
  動作設計 (3 films)
    碧水寒山奪命金 (1980)    
    枯良枯 (1982)    
    少林俗家弟子 (1985)    
  副導演 (1 film)
    血裸祭 (1989)    
  製片 (13 films)
    龍的影子 (1981)    
    海市蜃樓 (1987)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    水玲瓏 (1990)    
    阮玲玉 (1992)    
    刀劍笑 (1994)    
    西楚霸王 (1994)    
    醉拳II (1994)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    錯體追擊組合 (1995)    
    真心特警 (2006)    
    十二生肖 (2012)    
    我們遇見松花湖 (2015)    
  助理指導 (3 films)
    海市蜃樓 (1987)    
    血裸祭 (1989)    
    醉拳II (1994)    
  演員 (118 films)
    黃色殺手 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    馬路小英雄 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    無情街 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    直搗黃龍 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    半斤八兩 (1976)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    四二六 (1977)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    廣東十虎 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    蕩寇群英 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    阿福與土佬 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    碧水寒山奪命金 (1980)    
    發圍 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    神龍猛探 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    危險人物 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    綠印 (1981)    
    武館 (1981)    
    長輩 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    枯良枯 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    伙頭小子 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    凶終 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    猛鬼出籠 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    狂情 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    摩登神探 (1985)    
    堂口故事 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    江湖情 (1987)    
    海市蜃樓 (1987)    
    養鬼仔 (1987)    
    中華英雄 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    水玲瓏 (1990)    
    美國少林 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    醉拳II (1994)    
    錯體追擊組合 (1995)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    雷霆戰警 (2000)    
    李小龍 (2010) ... 胡鵬導演
  策劃 (1 film)
    李小龍 (2010)