Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃禮強
Jobic Wong Lai-Keung  ♂




 
Filmography (1980-1991)
 
  製片 (7 films)
    烏龍大家庭 (1986)    
    奪命佳人 (1987)    
    血夜天使 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    霸王女福星 (1988)    
    流氓差婆 (1989)    
    老虎出監 (1989)    
  副導演 (12 films)
    夜車 (1980)    
    青春1000日 (1982)    
    俏皮女學生 (1982)    
    我為你狂 (1984)    
    停不了的愛 (1984)    
    省港旗兵 (1984)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    歌舞昇平 (1985)    
    歡場 (1985)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    凶貓 (1987)    
    單身貴族 (1989)    
  導演 (1 film)
    將冰山劈開 (1987)    
  演員 (9 films)
    你OK,我OK! (1987)    
    鬼馬校園 (1987)    
    心跳一百 (1987)    
    長短腳之戀 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    單身貴族 (1989)    
    流氓差婆 (1989)    
    起尾注 (1990)    
    洪福齊天 (1991)