Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
范建功
Fan Chien-Kung
Aliases:  范建功
 
Filmography (1974-1992)
 
  監製 (6 films)
    神鵰英雄 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    三聲無奈誰的錯 (1982)    
    少爺當大兵 (1990)    
    上海假期 (1991)    
    賭鬼總動員 (1992)    
  製片 (4 films)
    十大掌門闖少林 (1977)    
    十二生南 (1978)    
    浪子快刀 (1979)    
    我在江湖 (1989)    
  副導演 (3 films)
    大追蹤 (1974)    
    重建精武門 (1975)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
  策劃 (5 films)
    碧血冼銀槍 (1979)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    小和尚出馬 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    大哥大續集 (1990)    
  出品人 (9 films)
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    水月十三刀 (1982)    
    人頭蛇 (1983)    
    靈幻童子 (1986)    
    目中無人 (1989)    
    飛越危牆 (1989)    
    7小福 2 (1989)    
    再起風雲 (1989)    
    我在江湖 (1989)