Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊兆光
Simon Yeung Siu-Gwong  ♂
 
Filmography (1978-1999)
 
  監製 (1 film)
    大內密探之靈靈性性 (1996)    
  製片 (6 films)
    龍頭老大 (1982)    
    驚魂今晚夜 (1988)    
    東方老虎 (1990)    
    轟天龍 (1991)    
    執法威龍 (1992)    
    中港旗兵 (1993)    
  導演 (1 film)
    英倫越戰 (1991)    
  演員 (3 films)
    轟天密令 (1994)    
    電子格門戰士 (1997)    
    數碼英雄 (1999)    
  策劃 (7 films)
    佛山贊先生 (1978)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    電子格門戰士 (1997)    
    數碼英雄 (1999)    
  出品人 (1 film)
    絕代英雄 (1980)