Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭綺華
Jacky Pang Yi-Wah  ♀

 
Filmography (1987-2018)
 
  監製 (11 films)
    都市情緣 (1994)    
    天下無雙 (2002)    
    地下鐵 (2003)    
    愛神 (2004)    
    2046 (2004)    
    藍莓之夜 (2007)    
    渺渺 (2008)    
    一代宗師 (2013)    
    三生 (2014)    
    共犯 (2014)    
    歐洲攻略 (2018)    
  製片 (13 films)
    英雄好漢 (1987)    
    夢過界 (1988)    
    打工狂想曲 (1989)    
    求愛夜驚魂 (1989)    
    古惑大律師 (1990)    
    阿飛正傳 (1990)    
    表姐,你好野! (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    92應召女郎 (1992)    
    積奇瑪莉 (1992)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    重慶森林 (1994)    
  副導演 (4 films)
    天官賜福 (1987)    
    吉屋藏嬌 (1988)    
    打工狂想曲 (1989)    
    92應召女郎 (1992)    
  導演 (3 films)
    千王情人 (1993)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1993)    
    神龍賭聖之旗開得勝 (1994)    
  策劃 (4 films)
    92應召女郎 (1992)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    東邪西毒 (1994)    
    花樣年華 (2000)    
  出品人 (1 film)
    歐洲攻略 (2018)    
  執行監製 (3 films)
    重慶森林 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    春光乍洩 (1997)