Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭綺華
Jacky Pang Yi-Wah  ♀

 
Filmography (1987-2014)
 
  監製 (10 films)
    都市情緣 (1994)    
    天下無雙 (2002)    
    地下鐵 (2003)    
    2046 (2004)    
    愛神 (2004)    
    藍莓之夜 (2007)    
    渺渺 (2008)    
    一代宗師 (2013)    
    共犯 (2014)    
    三生 (2014)    
  副導演 (4 films)
    天官賜福 (1987)    
    吉屋藏嬌 (1988)    
    打工狂想曲 (1989)    
    92應召女郎 (1992)    
  製片 (13 films)
    英雄好漢 (1987)    
    夢過界 (1988)    
    求愛夜驚魂 (1989)    
    打工狂想曲 (1989)    
    表姐,你好野! (1990)    
    古惑大律師 (1990)    
    阿飛正傳 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    積奇瑪莉 (1992)    
    92應召女郎 (1992)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    重慶森林 (1994)    
  導演 (3 films)
    玫瑰玫瑰我愛你 (1993)    
    千王情人 (1993)    
    神龍賭聖之旗開得勝 (1994)    
  策劃 (4 films)
    92應召女郎 (1992)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    東邪西毒 (1994)    
    花樣年華 (2000)    
  執行監製 (3 films)
    重慶森林 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    春光乍洩 (1997)