Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳玉明
Chan Yuk-Ming  ♀
 
Filmography (1984-1995)
 
  製片 (5 films)
    痴心的我 (1986)    
    愛的逃兵 (1988)    
    播種情人 (1994)    
    記得香蕉成熟時II初戀情人 (1994)    
    人約砵蘭街 (1995)    
  副導演 (12 films)
    花街時代 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    戀愛季節 (1986)    
    富貴逼人 (1987)    
    血夜天使 (1988)    
    繼續跳舞 (1988)    
    花心三劍俠 (1989)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    亂世兒女 (1990)    
    三人新世界 (1990)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
  演員 (3 films)
    戀愛季節 (1986)    
    四千金 (1989)    
    雙城故事 (1991)    
  場記 (4 films)
    城市之光 (1984)    
    花心蘿蔔 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    窺情 (1984)    
  策劃 (2 films)
    的士判官 (1993)    
    富貴狂花 (1993)