Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
顧嘉玲
Colette Koo Ka-Ling  ♀





 
Filmography (1984-2008)
 
  監製 (3 films)
    Taped (2004)    
    一個少女的自拍 (2005)    
    武術 (2008)    
  美術 (2 films)
    連體 (1984)    
    青春怒潮 (1986)    
  演員 (8 films)
    平安夜 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    女子監獄 (1988)    
    四千金 (1989)    
    屍家重地 (1990) ... 風流女鬼
    玻璃﹐少女 (2001) ... P 母
    好郁 (2003) ... Nicole
    追蹤眼前人 (2005)    
  服裝 (4 films)
    唐朝綺麗男 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    蠍子戰士 (1992)    
    Taped (2004)