Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱慧珊
Jaclyn Chu Wai-Shan  ♀
Aliases:  朱慧珍





 
Filmography (1979-1995)
 
  演員 (18 films)
    凌晨六點槍聲 (1979)    
    燃燒0.7度 (1980)    
    金枝玉葉 (1980)    
    第二次一對一 (1981)    
    問斜陽 (1981)    
    第2次偶然 (1982)    
    燃燒吧,火鳥 (1982) ... 方潔心
    我的兒子彬彬 (1983)    
    天下一大樂 (1988)    
    白色酢漿草 (1988)    
    小人物 (1989)    
    愛拼才會贏 (1989)    
    四千金 (1989)    
    屍家重地 (1990) ... 小祥媽
    少爺當大兵 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    流浪舞台 (1995)