Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱慧珊
Jaclyn Chu Wai-Shan  ♀
Aliases:  朱慧珍





 
Filmography (1979-1995)
 
  演員 (18 films)
    凌晨六點槍聲 (1979)    
    金枝玉葉 (1980)    
    燃燒0.7度 (1980)    
    問斜陽 (1981)    
    第二次一對一 (1981)    
    燃燒吧,火鳥 (1982) ... 方潔心
    第2次偶然 (1982)    
    我的兒子彬彬 (1983)    
    白色酢漿草 (1988)    
    天下一大樂 (1988)    
    愛拼才會贏 (1989)    
    四千金 (1989)    
    小人物 (1989)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    屍家重地 (1990) ... 小祥媽
    少爺當大兵 (1990)    
    龍貓燒鬚 (1992)    
    流浪舞台 (1995)