Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蕭山仁
Siao San-Yan  ♂
Aliases:  蕭山人





 
Filmography (1975-1995)
 
  演員 (26 films)
    風雲八千里 (1975)    
    池女 (1976)    
    漩渦 (1978)    
    偷食搶食搵飯食 (1978)    
    唐山五虎 (1979)    
    錫晒你 (1980)    
    天真有牙 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    熱浪 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    野狼幫 (1982)    
    車魂 (1983)    
    同線車 (1983)    
    反斗妹 (1985) ... 顧客
    求愛反斗星 (1985)    
    義蓋雲天 (1986)    
    黑色午夜 (1987)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    火爆行動 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    群星會 (1992)    
    千面天王 (1993) ... 想跳槽至日本公司的李氏集團職員
    愛到盡頭 (1993)    
    鴨之一族 (1993)    
    明日天涯 (1995)