Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金燕(4)
Chin Yen (2)  ♀



 
Filmography (1967-1971)
 
  演員 (18 films)
    阿西, 阿西 (1967)    
    神龍飛俠 (1967)    
    雙珠記 (1967)    
    天無絕人之路 (1968)    
    紫丁香 (1968)    
    迷你夜生活 (1968) ... 十二金釵之一
    愛妳愛到底 (1968)    
    月光大俠 (1968)    
    福祿壽 (1969)    
    今天要回家 (1969)    
    浪子心 (1969)    
    丈夫與生育 (1969)    
    阿草下山 (1969)    
    春宵一刻值千金 (1969)    
    野玫瑰 (1969)    
    傷心的人 (1969)    
    七劍屠龍 (1970) ... 廖百梅
    劍影神燈 (1971) ... 劉素珍