Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎慶麟
George Lai Hing-Lun  ♂
Aliases:  黎慶倫,  黎倫
 
Filmography (1978-2015)
 
  監製 (13 films)
    天龍欗 (1981)    
    連環炮 (1986)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    火舞儷人 (1989)    
    金牌師姐 (1989)    
    轟天皇家將 (1992)    
    拉開鐵幕 (1993)    
    火種 (1993)    
    北俠歐陽春 (1999)    
    戰龍 (2001)    
    戰龍 2 (2002)    
    血濺獅王陣 (2003)    
    諾蘇之鷹 (2015)    
  製片 (6 films)
    梅花螳螂 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    少林真英雄 (1982)    
    雷霆出擊 (1983)    
    霹靂智多星 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
  導演 (1 film)
    諾蘇之鷹 (2015)    
  策劃 (1 film)
    南國風雲 (2003)    
  編劇 (1 film)
    武生情未了 (2005)    
  出品人 (9 films)
    金虎門 (1979)    
    金牌師姐 (1989)    
    轟天皇家將 (1992)    
    火種 (1993)    
    拉開鐵幕 (1993)    
    北俠歐陽春 (1999)    
    戰龍 (2001)    
    戰龍 2 (2002)    
    武仙 (2005)    
  執行監製 (11 films)
    達摩神功 (1978)    
    高手過招 (1980)    
    猿搴 (1980)    
    功夫大火? (1980)    
    飛天拳 (1980)    
    腹拳 (1980)    
    少林十大女傑 (1981)    
    大兄出道 (1981)    
    勇立忍者 (1981)    
    盲龍啞虎 (1982)    
    連環炮 (1986)