Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧梓峰
Tang Chi-Fung  ♂
Aliases:  鄧小峰





 
Filmography (1989-2018)
 
  演員 (20 films)
    緣份遊戲 (1989) ... Charles
    少女心 (1989)    
    飛虎雄風 (1994)    
    呆佬拜壽 (1995)    
    十萬火急 (1997) ... 盧嘉慧夫
    龍咁威2003 (2003) ... 鄧十郎
    我要做Model (2004) ... 鄧 Sir
    甜絲絲 (2004) ... 狼狗
    性感都市 (2004) ... Man
    小白龍情海翻波 (2004) ... 校長
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005) ... Sir-鄧十郎
    心想事成 (2007) ... 玉皇大帝
    婚禮2008 (2008)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008) ... Suzy 仔
    翡翠明珠 (2010) ... 桃花會主持
    出水芙蓉 (2010)    
    男人如衣服 (2012)    
    八星報喜 (2012) ... 司儀/高佬
    黑色喜劇 (2014)    
    我的情敵女婿 (2018)