Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧梓峰
Tang Chi-Fung  ♂
Aliases:  鄧小峰





 
Filmography (1989-2014)
 
  演員 (19 films)
    緣份遊戲 (1989) ... Charles
    少女心 (1989)    
    飛虎雄風 (1994)    
    呆佬拜壽 (1995)    
    十萬火急 (1997) ... 盧嘉慧夫
    龍咁威2003 (2003) ... 鄧十郎
    甜絲絲 (2004) ... 狼狗
    性感都市 (2004) ... Man
    小白龍情海翻波 (2004) ... 校長
    我要做Model (2004) ... 鄧 Sir
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005) ... Sir-鄧十郎
    心想事成 (2007) ... 玉皇大帝
    婚禮2008 (2008)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008) ... Suzy 仔
    出水芙蓉 (2010)    
    翡翠明珠 (2010) ... 桃花會主持
    男人如衣服 (2012)    
    八星報喜 (2012) ... 司儀/高佬
    黑色喜劇 (2014)