Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林輝煌
Lam Fai-Wong  ♂





 
Filmography (1972-1995)
 
  製片 (2 films)
    孔雀王子 (1989)    
    阿修羅 (1990)    
  副導演 (2 films)
    山東狂人 (1985)    
    金燕子 (1987)    
  導演 (1 film)
    機密檔案實錄火蝴蝶 (1993)    
  演員 (117 films)
    惡客 (1972)    
    刺馬 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 村民
    追殺 (1973)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    電單車 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    少林寺 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    八國聯軍 (1976) ... 義和團團眾
    姦魔 (1977) ... 1)飛仔 2)林輝煌
    江湖漢子 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 江南七怪朱聰
    唐人街小子 (1977)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 周顛
    南少林與北少林 (1978) ... 將軍府侍衛
    倫文敘與沙三少 (1978)    
    撈過界 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    血芙蓉 (1978) ... 金罡風子
    殺絕 (1978)    
    五毒 (1978) ... 捕快
    烏龍濟公 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    秀花大盜 (1978) ... 司空摘花
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 江南七怪朱聰
    倚天屠龍記 (1978) ... 周顛
    清宮大刺殺 (1978)    
    扮豬食老虎 (1978)    
    梁天來 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    七煞 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    風水奇譚 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    鐵旗門 (1980) ... 梁總管
    英雄無淚 (1980) ... 釘鞋
    金手指 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    大大小小一家春 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    千門八將 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    長輩 (1981)    
    單程路 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    第三隻手 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    幫規 (1982)    
    封神劫 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    少林傳人 (1983) ... 悟明和尚
    青蛙王子 (1984) ... Lolanto跟班
    新飛狐外傳 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    大小不良 (1984)    
    拳擊小子 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    好彩撞到你 (1984)    
    流氓公僕 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    金燕子 (1987)    
    老虎出更 (1988) ... 飛皇
    撞邪先生 (1988) ... 張三
    精裝追女仔之2 (1988)    
    點指賊賊 (1988)    
    說謊的女人 (1989)    
    獄鳳 (1993)    
    青蜂俠 (1994)    
    血戀 (1995)    
  策劃 (2 films)
    愛的精靈 (1993)    
    血戀 (1995)    
  飛車特技 (3 films)
    皇家飯 (1986)    
    代客泊車 (1986)    
    機密檔案實錄火蝴蝶 (1993)