Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉錫賢
Lawrence Lau Sek-Yin  ♂
Aliases:  劉碩賢





 
Filmography (1988-2015)
 
  演員 (61 films)
    大丈夫日記 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    花心三劍俠 (1989)    
    小小小警察 (1989)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    瀟酒先生 (1989)    
    我愛唐人街 (1989)    
    求愛夜驚魂 (1989)    
    小男人周記 (1989)    
    阿修羅 (1990) ... 珍的哥哥
    喋血街頭 (1990)    
    殭屍醫生 (1990)    
    笑星撞地球 (1990)    
    新半斤八兩 (1990) ... 陳森林
    天師捉姦 (1990)    
    監獄不設防 (1990)    
    神探馬如龍 (1991)    
    與龍共舞 (1991)    
    八大毒梟 (1991)    
    一千靈異夜之轉世邪靈 (1992)    
    蠍子戰士 (1992)    
    噴火女郎 (1992)    
    夢醒時分 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    衛斯理之老貓 (1992) ... 李同
    飛女正傳 (1992)    
    嘩鬼旅行團 (1992)    
    唐伯虎點秋香 (1993) ... 東淫
    新不了情 (1993)    
    新俏郎君 (1994)    
    夢差人 (1994)    
    尖東雙虎 (1995)    
    金玉滿堂 (1995)    
    邪教檔案之末日風暴 (1998) ... 蔡玉麟
    生命渣Fit人 (1999) ... 肥強
    娛樂之王 (1999)    
    親蜜情人之無限誘惑 (1999)    
    龍在邊緣 (1999) ... 姣婆堅
    黑道風雲之收數王 (1999)    
    人間蒸發 (2000)    
    黑獄斷腸歌II無期徒刑 (2000) ... 囚犯白炸
    殺人渡假屋 (2000) ... 老總
    真味小和尚 (2000)    
    夜車之血青年 (2001)    
    15歲半 (2001)    
    Fing頭K王之王 (2001)    
    陰陽路十六之回到武俠時代 (2002) ... 武大郎
    二人三足 (2002) ... Barry
    功夫食神 (2002)    
    圍村有野攪攪震 (2003)    
    懵伯 (2003)    
    旺角黑夜 (2004) ... 夜總會經理
    辣妹夢幻組 (2004)    
    性感都市 (2004) ... 彼德
    摯愛 (2005)    
    3D肉蒲團之極樂寶鑑 (2011) ... 村長
    毒禍2 (2011)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    男極探射燈 (2015)    
    708090之深圳戀歌 (2015)    
  策劃 (1 film)
    真味小和尚 (2000)    
  編劇 (3 films)
    小男人周記 (1989)    
    人間蒸發 (2000)    
    真味小和尚 (2000)